Artfrost

Hello!
Tell me why after each update the settings are reset?
The "Last" Version option is enabled in the spine.
添付ファイルを見るにはパーミッションが必要です
Artfrost
  • 記事: 22

Erika

Hello, did you by any chance downgrade Spine in between updates or not?
Sometimes, rolling back Spine to a very old version may result in the Spine preferences being reset.
If this is not the case, what preferences are getting deleted? As I am not getting this problem, I'll need more info to try to investigate it.
アバター
Erika

Erikari
  • 記事: 2964

Artfrost

No, I didn't downgrade the version.

I can only talk about those that I change
These settings are reset to their default settings.
General:
Reuse sample
Show frames per second
Welcome screen
User interface:
Key chart height
Indentation in the tree
Toolbar position
Projection window:
Darken Unselected Skeletons
Behavior:
Automatic backup
Middle mouse button pan
Schedule:
Go to frame
Drag-and-drop editing

All of these options are reset every time the spine is launched with an updated version.

But there are also pluses)
Since the spine is updated secretly and without notifications,
then you can understand if the settings were reset on their own - it means a new version has appeared, hurray! )

sorry for my English
Artfrost
  • 記事: 22

Nate

Ah, sorry about that! The settings were reset due to a bug with reading certain settings. We didn't see the problem right away because we happened to not have those particular values saved in our settings. It's been fixed in 4.0.22.
アバター
Nate

Nate
  • 記事: 11350

Artfrost

That's great!
I can't even believe
Artfrost
  • 記事: 22

Konstantin1989

spine v 4.0.22.

I will add my comment

export settings were reset when creating a new project

and if you open an old project, then the export settings are in place
Konstantin1989
  • 記事: 1

Nate

4.0.22 is the last version that should reset your settings. When you get 4.0.23 or later then you should not see your settings reset.

Sorry for the trouble! :confused:
アバター
Nate

Nate
  • 記事: 11350

Artfrost

Really, spine was updated to version 4.0.23 and the settings were not reset. Hooray!
Thank you very much for your feedback and efficiency! :yes: :love:
Artfrost
  • 記事: 22


Return to Bugs