Krøllebølle

I am on Ubuntu 12.04, Spine is updated to the most recent (1.5.09) through the automatic updater.

BUG: When I open Spine the creation of bones works as normal, but after Spine loses and regains focus (for example by alt-tabbing to a browser) the following bug occurs when creating a new bone; the selected bone draws itself again at the location I try to draw a child bone. If the root bone is selected and I try to draw a hip by clicking somewhere, the root bone is moved there instead. Restarting Spine resolves the issue.

1. Open Spine
2. Make Spine lose focus, at least alt-tabbing causes this
3. Bone is moved instead of creating child bone
4. Restarting Spine resolves issue

Log file (no crash):
Spine Launcher 1.1.3-full
Licensed to: <snip>mr. Dude</snip>
Linux amd64 3.2.0-51-generic
Java 1.7.0-u6-unofficial Oracle Corporation
OpenJDK 64-Bit Server VM
Up to date: 1.5.09
Spine 1.5.09-full, LWJGL
NVIDIA Corporation
GeForce 8600M GT/PCIe/SSE2
3.3.0 NVIDIA 304.88
Started.
Krøllebølle

Kickstarter Backer
  • 記事: 36

Søren

Sounds like ALT is getting stuck when you alt+tab usually alt+LMBdrag will redraw a bone.

I wonder if anyone else on ubuntu has this problem. I'll take it for a spin on my ubuntu box ASAP.
アバター
Søren

Shiu
  • 記事: 2396

Krøllebølle

Seems you are right - pressing alt and nothing else when returning to Spine makes drawing of bones normal again.
Krøllebølle

Kickstarter Backer
  • 記事: 36

Nate

Sounds like a bug in LWJGL. They fixed this for Windows months ago, but I guess not Linux. :(
アバター
Nate

Nate
  • 記事: 9642


Return to Bugs